Google+ Followers

Thursday, August 27, 2009

Majlis konvokesyen UKM

Seperti yang dijanjikan, ini adalah foto konvokesyen saya yang berlangsung pada 19hb Ogos 2009.



Ini Pentas UKM.


Itu lah saya, gemuk kan? Beriya-iya sms suami untuk ambil gambar ketika beratur.

Posing mengada sambil tahan panas. Nampak tak perut memboyot saya kawan-kawan?


Bersama kakak saya, hanya dia dan suami saya sahaja yang hadir. sudah biasa lah..tidak meriah pun. Panas pulak tu berjubah bagai..


Posing depan bangunan fakulti sains hayat, kira-kira 8 tahun hayat saya di sini (campur dengan degree dan master jugalah)


Bersama kak alina, dia sangat baik kepada saya, pernah beri saya duit sebanyak rm 50 di saat saya tiada duit untuk makan di ukm. imagine that! Sampai mati pun saya akan ingat kebaikan dia..


Bergambar depan gerai setelah didesak suami. Kenapalah depan gerai ni??


Sebenarnya ada lagi gambar konvo, cuma malas nak editlah!

i have to go to sleep now..goodnite....



10 comments:

AyinEmran said...

tahniah min. tak kesahla brape org yang dtg, yang penting dah konvo. :)

kak alin ada? ala missnya kak alin.

kau tak nampak gemuk pun dlm jubah, mcm biasa je.

aeryn said...

ayin: tula, takpela, kak alin ada masa tu, aku dah kem salam ko kat dia..dia dah nak balik utm dah raya ni..phd dia pon dah abes, cepat gile.

tak gemuk?ilusi optik apa?

MiSzEniGmA said...

congrates & sorry couldn't make it!

aeryn said...

yong: takpe2, min pon pastu cepat2 balik, huhu panas!

crack cracker said...

tahniah..tahniah...tahniah min . :).. by da way..nape gi compress gambar tu.. huhuh..nampak kecil sgt.. hohoho

aeryn said...

s. alam:tuit2, gambar mana ko ckp ni ?yang last sekali ke? hahahahahahahahahar yang last skali tu aku nak bagi nampak kurus, tapi tak jadi2 gak!

cis.

anyway tenkiu2 for the wishes!berjanggut dah aku tunggu nak konvo.

alhamdulillah!

ika_nadira said...

congratulation my fren...
at last konvo jugak kan.. yg penting sabar.. dah ader master.. caya la..
tahniah.. tahniah.. tahniah...

aeryn said...

ika:time kasih ika!betul3. yang penting sabar, (aku je yg slalu tak sabar hehehehe)

p a n y said...

congratz porin~!!! he he
npe xletak gmbo porin n poli tugeder2? mau tgokk.

aeryn said...

Pony:eh eh! aritu ada letak lah..nape ilang?