Google+ Followers

Tuesday, August 11, 2009

Buah Cempedak di luar pagar, ambil galah tolong jolokkan..

No, i dont wanna look at the time..

Eventually, i looked at it. Hah?! baru 11.30 a.m? still have 5 hours and 30 minutes to go. I am counting the time to go back home and rest.

Manusia..manusia...memnagla tak pernah nak rasa cukup kan dngan apa yang kau ada ?(Marah diri sendiri). Bila takde keje, nak keja, and bila dah keje, nak keja yang lagi best, bila dah dapat keja yang konon2 best, nak berhenti jjadi suri rumah pulak! Arghhh!!!! tension.

Ok, ini entry yang kedua dalam separuh masa pertama bekerja. Jangan risau, saya dah pun siapkan proposal tu, cuma tinggal milestone je ..

Hari ini saya puasa ganti (sila marah diri sendiri sekali lagi, sekaliii je lagi sebab dah last-minit macam gini baru kau nak ganti)

Baca-baca blog kawan saya ayin, yang memang pandai masak tu, memangla menduga kan saat2 macam ni.hehe.

Enrty kali kedua ni tiada motif sebenarnya. cuma nak buat-buat taip supaya kalau orang ada lalu lalang depan bilik ni nanti dorang ingat la saya sibuk (ceh padahal update blog) ehh tapi keja dah siap eh..

maybe petang karang nak jumpa boss untuk approval for the proposal.
Saya budak baru belajar, kalau salah tolong tunjukkan..

Tunjukkanlaaaaaa.................................



6 comments:

crack cracker said...

hahahah..bagus!..baik punya coverline.. siap leh countdown time nak balik..hehehe..manusia..oh manusia..

aeryn said...

s. alam: ye ar. aku sorang2 wor kat sini..sangap gilerrrrrrr

MiSzEniGmA said...

lame2 nanti min biase la ngan tempat baru tu..i'm going to miss yming with you though..huhuhu

aeryn said...

yong: ME too!!! wahahahaaaaaaa tertekan la tak dapat ym..cis

ika_nadira said...

hehe.. biase la tu dah name manusia... tak penah puas dgn aper yg kite ader kan.. always want more.. anyway keje je la.. nati lelame biase la... takpun lelame boring cam aku.. hehe

Anonymous said...

[url=http://www.ganar-dinero-ya.com][img]http://www.ganar-dinero-ya.com/ganardinero.jpg[/img][/url]
[b]Necesitas ganar dinero y no sabes que hacer[/b]
Hemos hallado la mejor guia en internet de como trabajo casa. Como fue de interes para nosotros, tambien les puede ser de interes para ustedes. No son solo metodos de ganar dinero con su pagina web, hay todo tipo de formas de ganar dinero en internet...
[b][url=http://www.ganar-dinero-ya.com][img]http://www.ganar-dinero-ya.com/dinero.jpg[/img][/url]Te recomendamos entrar a [url=http://www.ganar-dinero-ya.com/]Ganar dinero[/url][url=http://www.ganar-dinero-ya.com][img]http://www.ganar-dinero-ya.com/dinero.jpg[/img][/url][/b]