Google+ Followers

Tuesday, June 7, 2011

slides aku tak siap lagi

Slide power point aku tak siap lagi lalalalala~~~~Slide power point aku tak siap lagi lalalalala~~~~Slide power point aku tak siap lagi lalalalala~~~~Slide power point aku tak siap lagi lalalalala~~~~Slide power point aku tak siap lagi lalalalala~~~~Slide power point aku tak siap lagi lalalalala~~~~Slide power point aku tak siap lagi lalalalala~~~~Slide power point aku tak siap lagi lalalalala~~~~Slide power point aku tak siap lagi lalalalala~~~~Slide power point aku tak siap lagi lalalalala~~~~Slide power point aku tak siap lagi lalalalala~~~~Slide power point aku tak siap lagi lalalalala~~~~Slide power point aku tak siap lagi lalalalala~~~~Slide power point aku tak siap lagi lalalalala~~~~Slide power point aku tak siap lagi lalalalala~~~~Slide power point aku tak siap lagi lalalalala~~~~Slide power point aku tak siap lagi lalalalala~~~~Slide power point aku tak siap lagi lalalalala~~~~Slide power point aku tak siap lagi lalalalala~~~~Slide power point aku tak siap lagi lalalalala~~~~Slide power point aku tak siap lagi lalalalala~~~~Slide power point aku tak siap lagi lalalalala~~~~

yee..begitulah ye kawan2, bila terlalu bersahabat dengan procrastination, maka anda akan jadi hang seperti saya.

Otak: padan muka kau norazrin, skang apa sume tak ready. ooo kau hapdet belog ye?ada pulak masa kau kan?

aku: relax la, aku memang macam ni

Otak: aku nak tengok..aku nak tengok macam mana ko present nanti..ko ingat senang ye?kau tak tau kau bakal-an kena bom nanti.

aku: errr..ketar lutut.

Otak :padan muka kau sekali lagi!

aku:huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa