Google+ Followers

Thursday, June 23, 2011

Part III: My birthday

So they noticed it haha. kelakar. comel je kan. hehe. Terima kasih pada kawan-kawan yang ingat dan sedar birthday saya, wishes semua tu. terima kasih banyak2. Allah bless you. Yang tak wish tu takpe. tak amek hati pon. semua busy dengan life masing2. understood.

hey kenapa kau sound so sad like you wanna all the attention?dem you myself. hahaha

Anyway, nanti-nanti la saya (tetiba pulak saya kan) menulis tentang Tehran. kena ambil mood, kena upload gambar and kena relax.

So i wonder what is my hubby plan for my birthday. ha, speaking of which, teringat zaman dulu2 bercinta. haha david cook ipoh datang ampang buat surprise! hahaha kelakar2. yang si yong, yan and lin ima kemain lagi pekena kan aku. oo ada ubi ada bas. alah, tu kisah dulu, nak ingat balik? dah lama la..

Dah petang ni. nak balik. owh hari ni korang ingat aku tak buat keje eh? update blog je? buatla, claim sume document tu. hey, give this birthday gurl some slack lah!

;)

1 comment:

MiSzEniGmA said...

ur then david cook aka ur mr hubby asked me personally la..it was fun kan..awwww..so swittttt~~~