Google+ Followers

Thursday, June 23, 2011

Part I: My birthday 23 June

Ok, ada part lak kali ni. saje je boring.

ok, Most of the time, aku tak suka birthday. Birthday bagi aku adalah cuma penambahan 1 angka kepada umur aku setiap tahun, maka bermaksud juga, aku adalah semakin tua. berusia. matang. tambah wrinkle.

u named it.

Dan juga aku adalah jenis manusia yang jarang sekali celebrate birthday. let alone having the party and such.

Paling aku ingat sepanjang hidup aku ada satu celebration waktu kecik. sekali je. tu arwah paklong aku belikan kek, masa tu darjah tiga. Eh, silap2 ada dua harijadi yang aku sambut. satu lagi masa umur enam tahun tadika.


Punya la perangai buruk waktu tadika tu, aku jemput semua bebudak tadika kelas aku. ada sorang tu duduk lorong depan umah aku, tapi dia kira tak glamor la masa tu. FYI, aku adalah glamor ok dulu masa tadika? SO bila dia datang berlenggang tak bawak hadiah, sedangkan semua orang lain bawa hadiah, aku jerit dari pintu umah aku kat dia (masa tu dia tengah berjalan ke rumah aku)

"Orang yang tak bawak hadiah tak boleh masuk!!!" BURUK KAN ?BURUK KAN PERANGAI AKU DULU??

So budak tu patah balik rumah dia, tak jadi datang pon birthday aku.

Sampai sekarang aku menyesal buat macam tu kat dia. siyes.

2 comments:

♥ p a a n i ♥ said...

hahahaha.kesiannn budak tuuuu.

aeryn mummy aiyris zarra said...

kak rin nyesal smp skang ni