Google+ Followers

Monday, January 5, 2009

Shall we?

Lama sungguh tak berbelog (daripada hanis zalikha).

There so much that i wanted to tell you about life nowadays. let's make them in points shall we? The fun/not so fun happened in my life:

1- My dear hubby got new job in Kajang. yippiyy yeaeyyy. Erk. berhenti melompat dan ucapkan Alhamdulillah. Tak berjauhan lagi. huh sungguh busuk.

2-Menumpang a.k.a mencilok kereta my hubby. Hahaha..

3-Sempena program bersamamu (dapat wallet B. B jangan google nak tgk yang mana satu haaaaa) only my dear hubby knows how long i been waiting for that.

4- Balik kampung. (wah sekarang sudah ada kampung)

5- Kokoro semakin gemuk (yela, setiap ari makan je keje dia)

6-Sudah berjaya buat lasagna.

7-Baru lepas menahan marah daripada marah org sekretariat UKM yang selalu nak buat orang-orang mcm saya ni marah je. huh. tak leh ke cakap elok2?

8-Adik nurul dapat 8 A. Alhamdulilah lagi.

9- Jejajo panggil saya mummy.hahaha. Angin je kakak saya.

2 comments:

MiSzEniGmA said...

so, can we still call u up for a little chit chat at mamak or mc'd ??hehehe

aeryn said...

boleeehhhhhhhh

(sambil dalam hati kata : aku tertunggu2)

hahahaha

miss u guys laaaaaa