Google+ Followers

Tuesday, January 20, 2009

I have been tagged..

Setiap pagi bila saya rasa nak adakan mood atau seringkali bila kekalutan dan keboringan, saya akan berblog. hehehe apela yang kau merepek ni.

O.K! straight to the point! I have been tagged by my best friend, Ayin.

"The rules are simple. Use Google Image to search the answers to the questions below. Then you must choose a picture in the first page of the results, and post it as your answer. After that tag 6 people."

I am:



I really want to go to:




My favorite place:


My favorite things are:


and


My Favorite Drinks are:


and


My favorite foods are:


and


and


My favorite colour:


I live and born in:


I attended:




and



My favorite story are:


and

These are my hobby:

and

and


And i definitely wish for:


So, for this, i am tagging my friend Yong, Yan, Shamsul, erk.. itu je kawan aku yang ada dalam list. Yang lain sume dah di tag..

hehehe..

4 comments:

MiSzEniGmA said...

i really want to see u wearing those heels :)

AyinEmran said...

weh, aku dah tgk forrest gump!! best seh. road to perdition je tak tgk betul2. sbb aritu aku pinjam cd kau kan dia ada mcma tersekat2 sket kan.

crack creaker said...

alamak!!!..aku kena tag juga ke?..waaaa....cam mane nak jawab nie..heheh

aeryn said...

yong: hahaha nak tgk hantu galah? marilah mari..

Ayin: Yea yea!!! ade geng yang suka gak forrest gump. tu la, aku kata dah cite gile best. aku tgk sorg 2 dulu msa katkiam,huhuhuhuhu tengokla road toperdition..tengokla tengoklaaaaaaa

er, moral of the story aku suka tom hanks!hahaha

Shamsul: ele, ko dah jawab pon kan? kan? kan? ;)