Google+ Followers

Wednesday, January 28, 2009

Tag lagi...


"10 fakta tentang diri kamu".

  1. Seorang yang sensitif. Dari kecik memang macam tu.
  2. Seorang yang suka masak resepi-resepi baru. Contohnya baru-baru ni telah berjaya buat pizza, lasagna, cup cakes and choclate cake.
  3. Seorang yang pemarah dan kuat merajuk.
  4. Seorang yang sangat-sangat suka kucing. Saya boleh tidur dengan kucing saya dan bawa dia tidur bersama-sama saya. hehehe
  5. Seorang yang kadang-kadang can be so outspoken and weirdo at the same time..
  6. Seorang yang tidak pernah mempunyai "boyfriend" sehingga umur er..20 tahun. Imagine that!
  7. Suka main sabun terutamanya sabun cuci pinggan. Kat rumah sebulan kena tukar 2 botol pencuci pinggan yang concentrated punya tau?
  8. Allergic to dust, and thus make me asthmatic people.
  9. Suka memandu dengan laju dan berhemah, cewah. sapela nak dengar dan baca statement ini?
  10. Suka berfikir dan tidak akan berputus asa mencari jawapan kepada satu-satu persoalan, Curiosity could kill me...
Tu je, malas nak tag orang lain sebab nanti dorang pun malas nak reply...

3 comments:

crack cracker said...

waaaa...laju sungguh!!! terima kasih mas..hehehe...banyak sungguh rasa yg terrrrrrrevealed..:D

crack cracker said...

statement 6 panas sungguh..hahaa :D

aeryn said...

hahahaha
betul la tu, panas tapi benar. takde owan nak kat aku masa tu huwaaaaaaa sungguh tak laku. ;P