Google+ Followers

Friday, January 16, 2009

Kenapa???

Saya tak faham:

  1. Kenapa ada sesetengah pemandu yang boleh bernafsu memandu secara perlahan iaitu 60km/jam di lorong paling kanan sekali. BAD!
  2. Kenapa ada orang (Melayu biasanya) yang tidak senang dengan kejayaan orang lain.
  3. Kenapa banyak couple (again, Melayu) terutamanya yang muda-muda bergetah suka berpelukan di tengah-tengah ramai di shopping complex. Apa mereka hilang kemaluankah? best ke peluk dalam tengah-tengah panas berpeluh hapak eii busukkklaaa bodo....
  4. Kenapa kita kena bayar cukai rumah yang agak mahal sedangkan rumah kos rendah je?
  5. Dari dulu lagi tentang fizik. Terutama bab daya, vektor and WTFish yang lain..
  6. Kenapa berat badan susah nak turun huh??
  7. Kenapa kadang-kadang ada yang dah tahu benda tu salah, dan haram, tapi masih buat lagi?
  8. Kenapa yuran hantar tesis UKM mahal?
  9. Kenapa di uni, anak orang miskin tak dapat biasiswa. anak orang berada yang ada kereta dapat sampai 2 jenis biasiswa?
  10. Kenapa harga barang tak turun-turun walaupun harga minyak dah pun trun? naik cepat je?! huh. BAD! BAD!
  11. Kenapa Saudara sendiri boleh jadi sangat menjengkelkan?

1 comment:

MiSzEniGmA said...

anwer no 2 : sbb mengade nak ikt stail org kafir kononnye. kalau xikut, xmoden. dorang xpk psl mati gamaknye

answer no 11 : sbb sudah terikat dng darah. kalau annoying pun mereka tahu.."alah, saudara sendiri..xkan xnak tolong..bla..bla..bla..".

kenapa sy sgt allergic & meluat pd no. 2? sebab malu & sedih tgk saudara seagama berkelakuan begitu hodoh.

kenapa sy sgt memahami no 11? sebab sy terikat dgn sekumpulan manusia yg sangat mengjengkelkan selagi ada hayat sy di dunia ini ~~