Google+ Followers

Thursday, September 3, 2009

Menghitung hari..

Haaa....cuba tengok di atas..kat my baby gaga tu..haaa takut tak? kandungan saya dah berusia 9 bulan! Macam tak percaya je dah masuk 9.

And tahniah saya ucapkan kepada adik ipar saya, Pona and Pojat di atas kedatangan baby baru mereka! memang comel and sebijik muka pojat. huhu

Maybe ini juga last entry saya yang terakhir sebelum saya bersalin? mungkin ke?
Sangat takut menanti hari itu. Tak ada pengalaman lagi..

Yang saya tahu hari itu saya akan bertarung nyawa bagi melahirkan seorang lagi umat islam ke muka bumi ini. Semoga Allah permudahkan proses bersalin saya nanti, amiiinn


5 comments:

AyinEmran said...

amiiin. hopefully baby min tunggu min sampai selesai puasa pastu sempat makan rendang ketupat sume. hehe.

aeryn said...

ayin:ye betul!!nak raya!!

MiSzEniGmA said...

yong doakan min selamat melahirkan, xkire la lps raye ke bfr raye ke.. :)

crack cracker said...

kak ipar aku pun baru dapat anak pertama.. isnin lepas.. hehehe.. min, yakin pada diri ko dan doa banyak2.ok.insyaallah semuanya akn berjalan dengan lancarnya..

aeryn said...

yong: amin amin ya rabbal alamin...

s. alam: wah! tahniah kepada kakak ipar kau..anak lelaki ke perempuan?

doakan aku selamat! amin!