Google+ Followers

Monday, June 9, 2008

Gambar pertunangan Norazrin dan Mohd Fazli..

Seperti yang dijanjikan..saya akan memuat turunkan gambar2 pertunangan saya pada 22 Mac 2008. Too many flaws.I'm truly sorry. So, here's goes:


1. Bersama my future mom in law


2. Ketika menyarungkan cincin..menyampahhhhh..(tak pandai posing, tiada lapik bantal yang proper ok? sampai skrang tak puas ati)

3. Bersama mama jejajo, kakak saya..ye..ye..dia memang free hair, ok?

4. Bersama future sis in law, ana..dia pon dah bertunang..

5. Bersama tunang saya yang comel..hehehehe

6. Saya dan dia lagi..hehehe...



So that was all about my engagement ceremony..ada beberapa ralat di hati yang mana saya tak perlu ungkapkan di sini..seperti contoh, ketidakhadiran beberapa orang penting dalam hidup saya..

-END-

7 comments:

AyinEmran said...

peewwit!! i like the colour. grey. lawa.

ok je beb. kau je paranoid. aku bertunang pun takde bantal ape. (awal sgt kau nak bantal. hehe. kawen dulu ok?)

Pali said...

ooo kata saya comel ye..tunggu la kawen nanti..lagi comel..hehehe..

lawa jgk berlatar belakangkan taman tergantung bebilon ehh..hehehe..nyesal kutuk hari tu...

MiSzEniGmA said...

see..ur bantal is not an issue ok!!ish..ish..glad i was there on that day..:)

aeryn said...

hehehe thanks guys!! wink2!

yunik said...

myn! congrats.

ingat gua lagi? hehe

MortEscura said...

You guys look so happy together! :)

Congrats!!

aeryn said...

to yunik..hehehe thanks! ingat lagi la..mane leh lupa..hehehe anyway thanks again for the wish..

to mortescura: thanks but i cant seem to recognise you..anyway thanks for the wish too!