Google+ Followers

Monday, October 22, 2012

Pagi Isnin yang malang. Isnin adalah hari paling dibenci sedunia.

Pepagi lagi bila aku sampai office/lab, jumpa dua orang kawan aku. Sorang baru balik Hawaii. Sorang lagi baru balik Australia. Dua-dua tengah berborak tanya pasal perjalanan masing-masing. Bila aku sampai dan aku hai-hai lebih kurang, tapi still aku kat situ. oo oowhh AWKWARD MOMENT!.

Pernah jadi macam tu kat korang? 

Ye kau tak mampu, buat cara tak mampu okay? Kata hati aku. aku memang selalu kena marah dengan hati aku. Kekadang aku pun marah dia. hahaha!

Dan kejadian malang hari ni ada lagi. 

And now i totally understand those who seldom complains about civil workers. Memang staff kerajaan YANG TAK BUAT KERJA ni rasanya dorang buat apa eh? mesti dok main facebook, chatting 24 jam. Borang pencen aku dah terperuk dalam file dorang dah dekat 2 bulan! bila aku call, aik, aku pulak yang kena sound?! ai main kasar nampak?

Lepas tu pulak, dapat berita yang peruntukan untuk ke Australia dibatalkan. Mana emoticon nanges ni!!!!!????






Tapi.

Harini.

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-







Sesungguhnya aku sedang berpuasa. Maka BERSABAR DAN BERTABAHLAH.


Ni belum amek kira bunyik gedegung gedegang dorang tumbuk sampel depan bilik aku DAN GUNA LIQUID NITROGEN YANG AKU SENDIRI ORDER.

DAN budak negro yang bau busuk ya hamat nak mencari aku lagi nak pinjam barang la tu kan? Saja aku lari. Biarla.


Ya Allah, Dugaan sungguh hari ni.

Sabar...

No comments: