Google+ Followers

Wednesday, August 24, 2011

Sebab aku tak anta reseach report, aku kena kat fb. Makan dalam siot!

Arwah mak pernah dan selalu berpesan pada aku. Jaga lidah supaya apa yang keluar dari mulut kita ni tak akan mengguris perasaan orang. Kalau terguris perasaan orang maka berdosalah kita. Nauzubillah.

In return, i always being smacked or slashed or whatever u named it by the words of other around me. Sometimes i pretend that i dont understand or did not just hear it.

I wonder why they behaved like that. Aku tak pernah pun kacau hidup orang. Ni tak pasal pasal aku je selalu jadi mangsa keadaan. Kenapa eh? Kenapa makin aku jaga hati orang, orang makin itu jugaklah berani- berani nak lukakan hati aku dengan perkataan2 setajam pisau tu.

Seriously. You all are damn annoying and i bet you did not even know that you are annoying because you are just too busy on counting what mistakes that i have done and ignoring yours.

Ah blah ar. Kau nak aku jadi jahat? Kau nak aku show my true colors to you? U dont want it trust me!

Nak tahu apa jadi refer pada fb orang yang bernama a£|#@h Im@ . Depan aku kemain kata lembut baik dalam fb kata macam nak ugut bunuh aku siott!

just because aku tak anta lagi research report kat dia. Ramai lagi yang tak hantar tapi kau dah menyalak macam anjing menyalak bukit. Spesifik kat aku plak tu. Bangang ar.

Nasib baik aku dah raya. Ni yang emo ni. BlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop

2 comments:

♥ p a a n i ♥ said...

remove her from ur frenlist or private your fb wall to her account.

aeryn mummy aiyris zarra said...

tak boleh sebab kak rin baik hati wakakakaka