Google+ Followers

Saturday, August 20, 2011

Testing blogging from iphone

Okay. Testing testing one two three.

Raya dah nak dekat. Tapi entah kenapa aku langsung tak bernafsu nak sambut raya atau prepare untuk raya ni. Baju kurung aiyris pon takde lagi.

Dah dua kali tak berjaya upload gambar budak kecik ni. Takpe. Cuba lagi. Gunakan kaedah cuba jaya.

Apakah cerita singh is the king ni penuh dengan kebodohan yang melantun2 ?? Aku taknak g shopping and aku taknak tgk tv citer bodoh ni and apa aku nak buat sebenarnya ni??

Adoila adoila. BlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop

No comments: