Google+ Followers

Wednesday, February 4, 2015

Part 2: Sampai MANCHESTER

Sambungan..

Dalam 7 jam selepas tu kami anak beranak pun sampaila dubai airport. Terus cari surau untuk solat. Lupa yang surau luar Malaysia mana ada sediakan telekung, nasib baik pakai kasut sport and socks so sarung je socks and solat..Tada...Islam itu memudahkan dan tidak pula menyusahkan sekian Ustazah Norazrin. Ehems.

Lepas berganti-ganti solat ingat nak minum kopi starbucks tapi punyala besau airport so macam malas nak berjalan mata pun mengantuk dicampur dengan kesedihan meninggalkan Malaysia lagi kan, So layan jela gambar..

Dalam Emirates flights ada screen boleh pilih movie sampai lebam.

Info

Muka mommy berselemang macam tak mandi. Adik gak yang maintain handsome.

Ready to board for MAN

Joms...

Tujuh Jam seterusnya, hari pon dah pagi. Tengok awan kepul-kepul fog tebal gile. Oooo dah nak sampai la ni hatiku berkata ecewwhhh...

Landing pon Alhamdulillah sangat smooth. Kudos Emirates!

Sekali tengok macam kat Bandung pun ada

Punya lah jauh nak kena menapak..

Ada budak eksaited

Bapak budak pon eksaited.

Eksaited double dose.

MAN international Airport. Asian flight semua kat sini. EU terminal lain.

Mak budak eksaited sebelum musim ketensionan PhD bermula.

Haaa gambar ni WIN. Siap coat bagai tapi selipar jepun pueng3x...

OTW ke immigration patutnya gambar ni kedepan. lantakla malas nak tukar.

OTW keluar..
Sampai-sampai je Wazer dah tunggu kitorang..Dia jemput lepastu hantar ke rumah sewa lepas tu bawak kitorang ke ASDA Hulme untuk beli barang.. Just bayar 20 gbp je kat dia settled...

Penat toksah cakapla.. tapi sedih lagi rasa woowoowoo *keluarairmatadarah #rinduMalaysia!

No comments: