Google+ Followers

Thursday, April 4, 2013

Bandung day 3 and LAST.



Ok. Mr Shuben dah sound, aik, Bandung Day 2 je? Day 3 and last mana?

Amboi Mr shuben. Demand lebih, Blog sendiri tak update2. Ahahahahaha..MISS BRIGANZA. Ok dah stop mengarut. Ok kita layan gambar eh? Masa pagi dibazirkan dengan menunggu supir yang tak kunjung tiba. Sebab kami mahu jimat 100000 rupiah, maka lambat la sikit sampainya.


Ini Kami yang bosan menunggu. Ada yang dah tido, ada yang still camwhore dan ada jugak yang gemuk. which is aku la.

Ayayayaii KARAMBA. Restoran sunda. 
TTIME FOR TEMPE. SEDAP. BAPAK SEDAP.

Baju sini mahal. Baju budak takyah cari sini la.

Ni kedai tadi.




Haaaaaa. Kedai ni sesuaii sangat kalau nak cari baju branded untuk budak2. Zara Kids bersepah. Harga, emm bolehla..takdelah murah sangat.

Tempting tapi kami tak berani makan. takut perut tak tahan maka spoil the day

Ni aku wonder. HALAL ke tak? KEK BABI. sekian. AKu bukan maki ye. KENYATAAN

Orang Bandung suka comolot? Hahaha JK. This is the name of the road yall!

Hasil tangkapan. Aku tak ngaku SIAPA PUNYA NI WOIII?!

Tetiba Daddy watsap gambar budak ni. Rindu mummy maka merajuk masuk bakul. Oh anak! Mummy rasa nak balik dan dan tu jugak!

Lagi Bom digugurkan. PErang Psikologi Daddy suh mummy balik awal hahaha


Day 3 Summary:
  1. Pagi Supir lambat sampai. Dalam kul 10.30 baru sampai. So kami terus pergi TOKO TIGA dulu. Beli jeans. AMAGADDDDDD. Jeans levis original murah hokay? Rembat 3. Satu Mr Shuben, aku nye and ejat punya.
  2. Then kitorang singgah ke DSE Mall? ok. Best price for rejected branded item. Kawan aku dapat shirt untuk bapak dia dalam 45000 IDR. Sila convert.
  3. Then makan kat KARAMBA. Okla. Tempe je aku rasa best. Wong solo kat bagi lagi sedap kot.
  4. Tak jumpa plak Afgan. Eh. silap.
  5. Then sambung lagi. MODE Hopping.
  6. Cari CD Sheila on 7 Mr shuben nak, AMAGADDD habes.
  7. Sesiapa nak beli baju untuk budak, please go to toko ANAKECIL. Dekat dengan wisma SATE. Tak, bukan warung jual satay. tu bangunan pentadbiran kerajaan dorang. Heaven la kalau bawak cash banyak. Kredit kad pun diterima jugak.
  8. Last takde apa pun. Lepas breakfast terus gi airport. Balik. Sekian laporan saya, lintas langsung dari Kuala lumpur ke Bandung.








No comments: