Google+ Followers

Tuesday, December 20, 2011

Anime bengong.

Atas nasihat adik iparku Poni, aku pun dengan excitednya bukalah juga, nak tengok apa yang seram sangat kan?

cer kelik link ni la kalau berani.

Sekali kauu.. ha hamek.

NAk jadikan cerita, malam semalam aku basuh la pinggan yang pending kan? Dah la lampu dapur terbakar, aku pakai lilin je la kan? Dok pada aku cuci-cuci pinggan tu, aku teringat-teringat je cerita ni. haishh, tak leh jadi ni, kena gak panggil laki aku suh teman.

"abang, teman rin jap, rin teringat la citer anime tu. seram. chill." Ohhooooo silap besar la aku disitu kan, sebab bagitau kelemahan aku pada suami aku ni.

"okkaay, abang teman!" aih, laju je teman. Em ok gak kan, senang sikit abes keja aku kan? so aku kembali la meneruskan cuci pinggan, mangkuk , periuk, kuali dan dapur sekali. Bak kata kawan aku ayin, dapur yang bersih adalah ketenangan hati? emm lebih kurang la tu.

Dengar kat ruang tamu, suara laki aku and anak aku dok terkekek-kekek ketawa. Apalah yang dorang buat tu kan? Takpelah, tengah happy letteww, tadi dua beranak tu merajuk sesama sendiri sebab anak dia sayang mummy dia lebih.

"Mummy, tengok la kami.." Laki aku jerit dari ruang tamu.
Ishhh orang nak buat keja la. Ok, aku stop cuci pinggan tengok dorang dah takde masuk bilik. ishh mengacau je la.

"Mummy.. tengok la kami ni mummy oiii" laki aku ni karanggg. Aku pun berenti la cuci pinggan jap. Tengok-tengok tak dorang masuk bilik lagi.

AKU DAH FEDUP LA KAN. MAIN-MAIN EH?

"Abang meh je la kat sini, rin nak cuci pinggan ni.." aku sambung la.

Sekali laki aku datang dengan lajunya sambil buat gaya hantu dalam anime tu, crippled. Aku macam

"KEPALA OTAK LAAAAAAAAAAAAA"

ha..yang tu luar sedar ye. sapa suruh terkejut kan aku kan?

Bengong punya anime.


2 comments:

♥ p a a n i ♥ said...

hahahahahahhahaha!!!!! mesti seram poli buat gaya tu!

Aeryn mummy aiyris zarra said...

seramla hahahaha..