Google+ Followers

Sunday, December 13, 2009

Start back at one...

Sorry u ols sebab dah lama tak update.Something has happened with my internet connection sebab invalid certificate apa tah. Last-last saya godek-godek dapat jugak betulkan sendiri, ehem terer tak?

Jadi, dah lama tak update, otak untuk menulis pun makin karat. hahaha. Nak tulis pasal apa eh. oh, baik saya mulakan dengan Aiyris Zarra dulu. apa update dia?

Dia dah pandai merajuk ok? Dahla pipi dia tu macam di pam-pam yang boleh diangkat-letak-angkat-letak pastu hempas sebab labuh sangat. Cet apa da geram kat anak sendiri? Cerita nya haritu, saya konon-kononnya berkatalah pada si kecik ni, next week dah kena tinggal dengan pengasuh, so mommy nak ajar minum susu guna botol la. Aiyris minum dalam keadaan terpaksa and then buat muka muncung taknak pandang muka mommy dia? ada ke patut?cis. umur tak sampai 2 bulan ok? dah pandai merajuk bagai?

So, speaking of which, tomorrow i will be starting back to work, which is so so so not preferable (i prefer to stay at home and be a fulltime mommy ceh leh percaya ke?). It just seems so awkward to me now, to start back to work after a long holiday. Huwaaaaaa lepas ni cuti kena tunggu sabtu ahad je la.




No comments: