Google+ Followers

Friday, July 17, 2015

Mata masuk habuk tsk tsk tsk

Blog ini special sekali buat aku kerana datangnya setiap kata dan ayat dari hati.

Alhamdulillah, tamat sudah ramadan. Semoga amalan kita diterima Allah SWT..

Point is, time macam ni la rindu kat mak bertambah kuasa dua. owh such a clingy spoiled kid i am! I am spoilt with love. I love you mak. I cant stop saying this until the end of my life. Masa ni mula la teringat masa tolong mak buat kuih tart nanas, sarang semut, biskut mazola, rempeyek, hahaha the list goes on!

Tadi tertengok insta FT, that an old lady bed ridden just could afford to say how much she had hoped for ke children to come back and not a day passed by without he remembering them the kid, whilst the kids are definitely not!

Kemon.. tu mak kot..mak! yang dah lahirkan kau. did you know she risked her life just to give birth to you? life that you have now you are indebted to her for the whole lot!

Arghh i cant brain this. Really cant!

Dan sesiapa yang ada mak lagi, hargailah manusia itu.

I dont know about you guys but losing my mom was like losing half of me.




1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)