Google+ Followers

Monday, May 25, 2015

CEB symposium presentation

Khamis lepas dah settled First Year Symposium for Bioinformatics and Evolution Biology department presentation. Alhamdulillah, went on smoothly without the presence of my SV lol!. Ok gak dia tak datang kalau tak mesti ketar lutut sebab he knows where are my weaknesses are! So tak boleh goreng la kan? Tapi Advisor datang la pulak. Orang lain satu dua soalan je datang ke turn aku sampai 4 soalan kauuu! Hamek! 

Lepas presentation aku pun acah-acah berani la pegi kat advisor aku tanya, "Did i answered your question?" hah gichhuuu.

Nasib baik jawapan aku betul. Menjawap la apa soalan yang ditanya. He said "You looked calm and collected but i know inside u r not!" dia bantai gelak hahaha. "But anyway i like the way you clearly delivered the point to the audience. Good job!"

And he said he will drop an email to my absent SV. One thing that i like here is that the lecturers are all cooperate and helped each other. Takde dengki ke apa. 

And late that evening i received email from my high expectation SV saying "heard ur presentation went OK. Well done. Kipidap"

Ok bab kipidap tu aku rekayasa je hahaha. OK je?

Ok la kan..

#kipidapnevergibap

oh ye, aku dah start private the blog access due to unknown reason. saja je ngengada. lantakla blog aku ke blog kau? hahahaha

No comments: