Google+ Followers

Wednesday, October 30, 2013

Family day. Tumpang Company husband la tapi...

Hai. Kali ni nak cerita tentang family day sime darby nilai impian. Bertolak right after my antenatal check up. Sampai dalam pukul 5.30 at Impiana Resort, Cherating.


Aiyris at lobby. Boleh tahan cantik lobi dia..

Bilik: Not bad at all. Ok la..ada kipas. Sea view. Rupa-rupanya semua bilik ngadap laut kahkahkah. Perasan VIP ke nak dapat bilik seaview special bagai??

So, lepas je solat kitorang gi swimming pool. Disebabkan mummy is now a slow pace walker, those two walkers sprinted towards the pool before it is closed.

Tengok. Posinggg

So malam tu kitorang gugel cari tempat makan yang best. Warung Awang Ikan Bakar (WAIB). Dalam gugel kata sedap chilli crab dia. Tapi for me, it tastes bland je. Cuma sotong goreng tepung dia sedap la sebab fresh. 


Hari ke dua..
Pepagi dah kena bangun, breakfast dan sukaneka.

Mommy at 8 months preggie.

Perut siapa lagi besar?? wakakakaka

Actually this tyre swing was fun untillll aiyris let go off her hands and jatuh gedebuk kat tanah. Nangis kejap je lepas tu nak main balik.

SHE was in line.

Still among the youngest and forced to be in line and drousy sleepy moody.

Right after mommy told her to smile..


Dinner malam tu tema The World Famous Traditional Costume. So tema kami adalah...Wild-wild West!

And of course this 8 months pregnant mom could not care less to join the theme. kakakaka

Anak Bapak..


Pang! Pang!! Pistol.



Kat belakang tu musuh red indian hahaha


Senyum lebar cowboy ni.


Tembam mommy.




Dia lagi..
Lepas makan ada sesi cabutan nombor bertuah and karaoke. Mommy and aiyris left early sebab tak larat.

Esoknya kami terus lajak ke Kemamang (read: Kemaman) nak cari satar and kepok lekor. Rupanya tak dan lima minit dah sampai kemamang.

So tu je la for the Cherating Trip. Ok la untuk lepaskan penat.

No comments: