Google+ Followers

Wednesday, December 22, 2010

JANGAN PANDANG BELAKANG

Semalam aku pergi billion kat bangi, nak beli barang makanan sket, including some frozen foods.

So, disebabkan nak cepat,aku just grab je apa yang ada sejuk beku dah tangan ni. kemain sombong lagi taknak amek bakul or troli kat. Amek punye amek, dah kejung tangan. So cepat-cepat ke kaunter nak amek bakul, tetiba ada sorang lelaki (nampak macam pekerja DARIPADA GAYA PEMAKAIAN).

So aku cakap,

"boleh tolong ambilkan bakul tak?" tangan aku penuh ni.

Lelaki tu jenguk ke hujung kaunter kiri pastu geleng "takde"

Aku tak puas ati, suruh dia tengok ke kanan sambil ada gesture suruh tengok arah kanan dia.

"haa ada...nah" dia hulur kat aku.

"terima kasih" aku amek. Laki aku ada kat belakang dukung aiyris.

"Rin, yang tu bukan pekerja la, dia customer"

MAAAALUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Aku terus lari dah tak toleh belakang dah.

2 comments:

MiSzEniGmA said...

hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

aeryn mummy aiyris zarra said...

yong:hamboi..gelak sakan naaaa