Google+ Followers

Friday, May 21, 2010

Entry hampeh jangan baca

Aku rasa hari jumaat ni kan tak elok nak mengumpat (erk, bukan hari2 pun tak leh ke?)

Ada orang tu, depan pengarah kan, dia buat-buat busy gile, sampai aku sapa pun tak layan (hey, ko ingat ko miss universe ke nak sume orang balas sapaan ko ha. gila pompuan ni dah datang). Tapi perempuan ni tak kisahlah kan walaupun muka memang obviously la.

So, perempuan ni pun mula la risau tak keruan sebab markah untuk kerja dia nanti akan dinilai la oleh prang tu. Hampeh kelapa betol la. Ish, perempuan ni dahla kayu, tak pandai bodek memang daridulu kayu lah senang cerita. Dulu masa sekolah-sekolah dulu selalu kengkawan dok lepak meja cikgu berborak itu ini, perempuan ni lebih rela tido atas meja sampai kekadang air liur basi penuh satu meja ieiiii busuk napela cerita tentang kebenaran hari ni?

So, perempuan ni kalau boleh taknak dah tengok muka orang-orang spesies macam tu, boleh ke?

Tak jawapannya tak. Tak paham ke tak orang cakap ha? Sebab korang satu opis dan dia ketua kepada perempuan tu.

Owhh, orang yang perempuan tu tak suka lak ada anak kesayangan dan anak kebencian dia adalah perempuan ni lah.

Weyy, korang paham ke tak apa aku umpat ni wey?

Cis.

tak paham takpela. takde pekdah pon.

No comments: