Google+ Followers

Wednesday, April 14, 2010

Kisah seram...

Kelmarin. 12.30-2.30 a.m.

Aiyris taknak tidur. Menagis-menangis sampai aku tak tahu nak buat apa.Dah bagi susu, dah suap makan nestum and everything.

Tapi dia tetap nanges. Dan sekali sekala keluarla suara Ala2 Linkin Park dia tu. Tapi still comel la kan.

Until she tired and slept.And me too.

Daddy Aiyris antara sedar and tidak, dia terdengar suara dua ekor setan antu atas kepala dia kata macam ni " aku dah kacau budak tu " Dan budak tu refer to Aiyris la kan.

Daddy aiyris nak bangun tapi tak boleh. Last-last dia jerit ALLAHUAKBAR! (sumpah aku tak dengar sebab tidur mati)

Dan kemudian dia terdengar pulak tapak kaki kecik berlari-lari. Daddy Aiyris nak tangkap antu tu guna tangan sebab geram kacau anak dia, kan?Tapi bila daddy dia fikir-fikir balik, kang nak tangkap anak, mak antu plak yang kuar plak, tak ke gerun?

Daddy aiyris tidur balik.

And mommy and aiyris tidur tak sedar apa.

Persoalannya, sejak bila ada antu budak2 tiga ekor dalam rumah aku dan paling aku hangen dia kacau aiyris! setan punya antu!

Takpe2, malam ni aku baca lagi Quran. Padan muka korang setan!

3 comments:

Manja Chevera said...

alamak awak.. kita baca pon naik seram, sampai tertengok2 blkg, mana tau kan ada jugak yg sibok nak baca gak.. yeww..Hope all is good lah. ..

@naBest said...

eiiiiiiiiii.... sian aiyris!!!! jahat nye antu.

aeryn said...

Manja:it is more to geram thank takut dah skang ni..sian anak aku. huhu

Ana: sebab tu la ana. kesia kat kami kan?