Google+ Followers

Friday, April 9, 2010

Aiyris FIRST




Ini anak saya Aiyris Zarra.

Semalam dia pergi bekerja dengan saya, alhamdulillah she behaved well till we reached home..

and yesterday too, she had her first solid food. Auwwwww ..adorable anak sendiri la kan.

Moomy and Daddy sayanggggggg Aiyrish!

8 comments:

FaRiHaH^THaLHa said...

Comelnye airis..dah besar.. reen bagi airis makan ape? nestum ker bubur?

syauqahwardah1209 said...

Ya Allah, someinye Aiyris..

Banyak ikut muka mummy dia.. :) :)

Mudah2an membesar jadi anak yang solehah. amin. :)

°° ♥ p a A n i ♥ °° said...

aiyrissss muah muah muah

MiSzEniGmA said...

soalan: sapekah backdrop itew??

aeryn said...

farihah: hehe mekacih (aiyris kata) rin bagi dia nestum dah 3 hari ni..dia takmo sgtla makan..nak susu je..

azib mcm mana?dah bagi makan dah solid?

intan: Alhamdulillah..hehehe amin3 ya rabbalalamin..

Poni: dia kata windu kat mak ucu. hehehe

Yong: ehem. its me (slow)

pali at blog said...

Sukanya dia bila ceria ceria cerio...

FaRiHaH^THaLHa said...

Azib dah makan solid food.. tp bile dah start makan.. susu pulak macam kurang..berat badan pun tak mau naik2..
bile dapat tgk aiyris lagi.. hari ni (15 April 2010) aiyris dan azib genap 6 bulan... semoga aiyris dan azib membesar dgn sihat dan bijak.. amin..:)

aeryn said...

aah. happy birthday to both of them! hehehe