Google+ Followers

Tuesday, April 8, 2008

The Great Escape...

Pictures speaks for the feelings..
  1. When we arrived at the Piers awaiting for the boat..Look how silly me try to shorten myself ..
3. Friends for 15 years..still counting (quotes from yong)

4. Lihatlah..Malu konon2...pasni tengoklah..huahuahua


5. One of the things that i really wanna do in my whole life..Peduli ar apa orang lain nak kata..hahahaha

6. On top of the World?? nahh i dont think so..Free styler...

7. After the boat drifting..yang pada mulanya takut terketar lutut, tapi akhirnya berani duduk depan bot...ngee

8. With ABG BOAT yang memang pandai mendriftkan botnya bersama2 penumpang yang semuanya ketakutan..terrified still. with the drifting but still had to smile( for picture sake)

9. Gambar kontroversi: Mieyn the LOchness? cess..hahaha memang mcm antu air pon..

10. With Yan.,.. Perfect Morning with Sea Breeze..


11. Still BOAT DRIFTING.. Tengok..tengok mata saya bulat! hehehe Yan jadi Ultraman Taro versi tak berapa jadi..hehehehehe

12. Wahhh..Seronotnyer!!


13. Seronot kali kedua..Sampai taknak naik darat..hehehe


14. After cycling session..Touche!!



15. Me. Smilling like no tomorrow..

16. Nak balik dah..Bye Pangkor..Sweetest memory ever..

3 comments:

MiSzEniGmA said...

simple but well said..! nice one min..:D

AyinEmran said...

woot woot! besnye. nice escape eh? spek baru juge. waaaah, mau?eh sudah terima kah lagu kukirim itu?

aeryn said...

thanks yong..

ayin: aah..spek baru..huhu vinci je..lagu itu takleh nak download la sebab kat opis mengong ni dia block la pulak.. kueng3...

anyway..ape cerita?