Google+ Followers

Monday, January 25, 2016

Where is the Peptide??

Well this is the first time im blogging from my lab yall!

ALL because the doa i made previous day so that meeting with SV to be postpone hahahahahhaa. Bukan la taknak meeting, tapi i neeed to finish off one analysis before meeting and for that particular task i been so contemplating and procrastinating the task to the core!Pagi tadi sampai je lab, sv datang and bagi satu envelope besar tebal (bersaiz A4! bukan ang pau lah!). Dia suruh aku bagi kat Sam Griffith if i ever run into him. Sam--->examiner aku. Dia nak ke London ada meeting katanya. Meeting london-manchester all the time weyyy.

Turns out that envelope contains full of examinations questions paper! wow! boleh buat duit ni hahahahahahaha.

#Sekali imagine panahan petir atas memakan rezeki yang haram.

Ok skang nak siapkan satuuuu lagi sequence analysis then nak cari Sam thenn nak gi Taipan beli kicap.

#Dah kenapa this particular peptides ni tak jumpa dalam sequences aku ni eh?!
#Hah dahla hanpdphone tertinggal kat rumah.
#Apa yang aku ingat sebelum nak gi lab pun tak tahu la. 
#Dari tadi aku renung jeling jeling je envelope ni. Gatallll tangan nak buka! bole ke tak?

Sebenarnya aku ada macam-macam dalam kepala otak nak cakap or tulis kat blog ni. Caca marba-semua topik boleh ada dalam kepala otak ni.

Semalam ada kawan baru yang aku kenal, husband and wife. Very lovely couple with a young todller. Borak punya borak, somehow aku terrrcerita a bit of my personal life yang something that i am not proud of, balik rasa macam menyesal pun ada. But if the person can truly understand and respect other people's life, so then ok lah. i hoped so she will. Sebab aku rasa macam tak patut pulak bagitahu or cerita tentang masalah hidup or what i have been through kat orang yang baru kenal. Macam spoil the mood macam ek eleh kau sorang je yang ada masalah dalam dunia ni?

erghhhh. 

Tapi tak sabar nak jumpa makcik aku Ateh nak datang dari Malaysia in the near time.  

Oh ye, In April we gonna go to conference again yall! tapi acu teka kat manaaa???

its gonna beee attttttttttt............ CHESTER!!!! kahhhh lol! one hour from my house je buttt i heard the hotel was good. Boleh la bawak satu family bersukarialah mereka sementara aku mereput dalam hall dengar ceramoh protemics.

Ok get back to works! now where is the peptide!!








No comments: