Google+ Followers

Wednesday, February 6, 2013

Tak tahu nak kata apa..

Kesihatan yang tak berapa memuaskan..

hidung tersumbat, sesak nafas asthmalah apa lagi dan all post fever symptoms.

Pun.........begitu, kemas umah tetappp....



























Pagi ni habis macam tu je, jumpa blog pompuan ni, marah kat pompuan tu, pompuan ni main kayu tiga cerai dengan laki dia, and the curses continues...



Satu je yang aku dapat simpulkan kat sini.
Aku sedih dengan anak-anak dia.

Side? Both sides pun tidak. Lantak la korang nak gadoh bertumbuk ke apa. Tapi yang penting kesian kat anak boleh tak?






Ni la bila agama letak bawah bontot.



No comments: