Google+ Followers

Thursday, August 12, 2010

Macam nak delete blog ni.

Penat buat keje kat lab sejak dua menjak ni. kalau la pengarah tahu aku buat keja macam ni punya rajin, huh mesti kena puji. naik gred and gaji. WOW. TAPI, dia tak tahu. ok?

Sebenarnya rasa sangat emm macam mana nak cakap eh. em, rasanya macam nak tutup blog ni, sebab daripada blog ni, kadang-kadang dah samapi satu tahap yang aku sendiri rasa menyampah. Blog ni memangla tempat luahan hati aku selain daripada encik suami..

Tapi blog ni boleh mendatangkan kemudaratan kepada aku secara tak langsung. Ada reader yang baca dan kenal dengan aku akan report setiap patah perkataan yang aku tulis ni, kepada orang-orang sekeliling aku dan sekaligus akan menyebabkan beberapa perhubungan menjadi retak.

WOI, ni tempat aku luahkan perasaanla bongek. bukan semua betul pon, bila kita dipengaruhi emosi, kan?Sengal.

So aku rasa aku akan delete la blog ni, dan aku akan buat blog baru! yiehaaaa!! so kalau korang rasa nak alamat blog baru aku, sila tinggalkan komen and aku akan private korang, k?

babai


8 comments:

MiSzEniGmA said...

new blog add,pls..

aeryn mummy aiyris zarra said...

yong: nanti min bagi.roger and out

syauqahwardah1209 said...

nak2.. :)

M@YaZ said...

nak gak.. :P

@naBest said...

nk jugeeeeeeeeeeeeeeee......

smoochyn said...

new add pls..

♥ p a A n i ♥ said...

saye mahuuu~~~~~~

Anonymous said...

hey everybody i m unexplored here but willing to learn how to get [url=http://freeeducationgrant.blogspot.com/]free education grant[/url] or [url=http://freeeducationgrant.blogspot.com/]free student scholarhips[/url] tips from here !!

any tips guys ?

regards !