Google+ Followers

Wednesday, August 11, 2010

Black Canyon di hari ahad lepas

Di hari ahad lepas, kami pergi ke Alamanda for lunch, since the food court was so crowded with hungry people, and there i was, without losing any hope to find a spot there, tetiba berjumpa pula restoran Black Canyon. I tell you the foods were great as i could not compare it with the prices. Marvelous betul tom yam dia. tapi sayang, kami tak sempat ambil gambar, terus ngap je. Ini pun gambar air yang sempat dirakamkan, iced lemon tea and Iced Mocha Baby!!!



Sila tahankan tekak anda di bulan puasa ni...GULP!! eh, eh what on earth aiyris's sippy cup doin there? Ohhh....


Korang tengokla aiyris zarra tu..kemain lagi kontrol macho!! aku and hasben gelak guling2 tengok gambar ni..


Haa start dah tangan dia nak capai camera..



Alahaiiiii...............


Mommy...mommy.... aiyris cakap.. (taklah, acah je, aiyris mana pandai cakap lagi.....)



Mommy dia tumpang sekaki dua...

1 comment:

pali at blog said...

skrg aiyris dah pandai bergaya depan kamera..kalah la mami dia..hhehe