Google+ Followers

Monday, July 27, 2009

Pengurusan emosi ;)

Ini sudah kali keberapa saya menaip, dan kemudian padam balik apa yang telah ditulis. Banyak benda lah yang kena fikir. Dan banyak emosi yang perlu diuruskan secara berhemah. Lets go through one by one, shall we?

Kerja and "Mr. Butthead"

Oooooohhh you really, really do not wanna hear this one first. Well, tempat yang berpuaka ini yang telah dua tahun memberikan rezeki kepada saya (alhamdulillah) tanpa sebarang increment dan imbuhan bla2 kini diterajui oleh seseorang yang dinamakan "Mr. Butthead". Hahahaha kenapa dia digelarkan sebegini, oh, simply because he is just jelous of me getting a new job while he is still "pending" there. Oh, semua orang pun tahu yang dia pun sedang menanti jawatan itu and will be off in no time once he has got the job. And unfortunately, "Pending " is so similar and seems to fit him. So, what he has done to get the title "Mr. Butthead"? Well, he asked all the punch card to be checked and eventually with all the Haram Power he has got, he will simply cut our salary yang memang dah ciput tu. Obviously pain in the arse, kan? So, if his tali barut or Mr. Bulan Raya managed to find this blog, please report to your base and i would be just glad if you do. You memang tak ada kerja selain jaga tepi kain orang and mengumpat and reporting to your bases here and one in Melaka kan? Damn you!

Nama

Jadi, dengan muka yang "ada aku kesah???" kan dengan Mr. Butthead yang nak poptong gaji kami tu, saya semacam tak kisah lagi apa yang berlaku. Sebab, hanya tinggal seminggu or Only Allah knows till when i will be there (tunggu gaji yang kena potong tu masuk), i decided not to bother too much with the situation. Jadi, untuk melupakan segala duka lara, saya dan hubby telah melakukan pencarian nama untuk our new baby, yeay!

Saya teringat satu nama kawan saya di KMNS iaitu Mega Nor Pija. She, i thought so lovely, sweet and pretty and kind heartedly and in other words has all the positiveness in the world it seems, heh i am exegerating. So, i proposed or more of discussed the name with him..

"..Mega...emmm takkan nak sebijik-bijik nama macam tu kan?"..my hubby. Aah juga saya terfikir. We was pondering upon the ceiling of our room.

There was a big silence then. Dua-dua berfikir nama apa yang best, ada makna dan simple.

Him: "....Mega...nanti jadi Megatron pulak!" Suddenly i was fall in the laugh! BIG times! hahahahahahaha. In the silence and abruptly he can be so damn creative and funny in the same time! You can see the Transformers influence in our lives!

Him looking at me frowning.
"Mega wati Sukarno pun boleh jadi!" hahahahahaha Second time mari pecah perut ibu mengandung ini!

Ok, Only Allah knows that once we have created some jokes, we just could not stop ourselves, kan?

"ok, how about the name of bunga?"
"emm..cempaka!" ini mesti teringat2 bini azhar sulaiman la kan?
Me: "Chempaka rimba!"hahahahahahhahaha Adekah! Cempaka rimba is the name of a restaurant in billion shopping complex in bangi!

So we laugh ourselves outloud and still the name searching still pending till now.

Oh my, susahnya mencari nama! So if any of you guys could have give us some ideas of the names od baby gurl, please let us know eh? Help this puzzled-parent-to-be find the suitable name for their daughter, InsyaAllah...

Thanks!





2 comments:

p a n y said...

teruskan name Akademi Fantasia.
AF didepan. ngeh2

aeryn said...

ponny: will take into consideration! tenkiu!