Google+ Followers

Wednesday, December 17, 2008

My favorite color is blue

Kenapa masa dalam kereta, ada baaaaanyak sangat benda yang saya nak cerita, tapi bila di depan p.c ni, kapoooff, hilang!!

Mungkin masa bersendirian, kita ada ruang untuk berfikir tentang diri sendiri. Saya masih seolahnya dihalangi sebuah batu besar di depan saya untuk update and upload about my wedding ceremony. Gambar pun ada dalam bentuk dvd, of which my poor laptop can not open it because this poor devices only has c.d player. So semuanya melambatkan kerja-kerja saya.

With my dear hubby is away from me, i am becoming mellow. I am missing him so much lately. rasa macam baru bercinta lepas kawen pulak. What a conservative i am! But this feeling is natural. It was not being induced by any one or any thing.

Saya juga dalam fasa edit2 tesis saya yang semacam tiada penghujungnya ni. Penulisan tesis ini sangat merimaskan saya. Penat kepala otak untuk berfikir tentang perbincangannya, cukup atau tidak?, About the pages, i forced myself to exaggerates a whole lot of craps out of it and etc. Urghhh bosan! i am sucks at writting! Let alone it is a scientific paper!

O ya! Has anyone heard about a new (if it is) song called "My favorite color is blue" by jade maze? Can i have it pleasee??

Ngeeee. Got to go, i want to finish what i have started!


3 comments:

MiSzEniGmA said...

-i think i heard the song before but i can't recall it..
-pali..cepat la pindah kl..sian bestfren aku ni ha..(ok tak min..wink2 :) )

aeryn said...

~ye, semalam yong dah gtau, hukhuk
~okey!(Sangat2)

p/s: thanks for be the one who still read my blog!hahaha(think im losing readers here ;P )

smoochyn said...

yan bc.. tp xtau comment