Google+ Followers

Thursday, July 8, 2010

Warning. Jangan baca kalau tak berani.

Scary betul anak sedara aku yang sorang ni.

Memang. Scary bukan sebab dia hantu ke apa, tapi she can see "things". I mean, supernatural things.

Dari dulu dia ni memang gifted. With the six sensela. Sejak umur dia setahun lebih hingga sekarangla. Baru-baru ni dia dapat tempat pertama dalam darjah satu tu, terbaik dalam lima mata pelajaran. Tak sangka gak sebab dia ni selenga boleh tahan jugak.

Ok, kembali kepada perkara seram itu. Dari kecik si Atirah ni dia leh nampak benda2 halus ni la. Masa dulu aku tak kerja aku jaga dia. Masa tu belum kawen bujang trangg tangg tangg. ehehehe. Peel si atirah ni, masa kecik, dia suka nak ikut mak dia pergi kerja pagi2. So, bila tak dapat ikut dia melalak. Beb, bukan melalak biasa, ni melalak yang keluar suara linkin park and mata sure buntang2 punya masa tu. Kalau masa tu dia melalak, aku tangkap dia, peluk then azan kat telinga dia. haa amek ko senyap terus la pastu.

Pernah satu hari. mak dia baru amek dia dari umah pengasuh yang tak jauh la dari umah aku, tapi kana lalu lorong kecik antara umah. Masa tu dah dekat waktu magrib.Tetiba atirah ni cakap:

"Ma, napa ada antu kat atas bumbung umah orang tu? dia pandang kakak" Dia kata sambil tunjuk ke arah bumbung rumah jiran aku.

Mencicit mak dia jalan.

Semalam, si atirah ni tetiba cerita,

"haritu kakak ada nampak pocong, warna hijau. ikat tangan. kaki pun dia ikat"

Mak dia tak pernah describe rupa hantu tu okkk??Macam mana budak umur tujuh tahun yang tak pernah tengok cerita pocong whatsoever boleh describe tangan and kaki pocong diikat??

Cuba korang describe pulak perasaan kitorang masa tu. Cuba.

2 comments:

Anonymous said...

[B][URL=http://www.thomassabosale.de]Thomas Sabo charms[/URL][/B] [B]Thomas Sabo onlineshop[/B] [U]Thomas Sabo charms[/U] [B]mtb schuhe masai[/B] [U]masai shoes[/U] [B][URL=http://www.mbtschuheoutlet.de]mbt schuhe[/URL][/B]

[B]Thomas Sabo[/B] [B][URL=http://www.thomassabosale.de]Thomas Sabo[/URL][/B] [U]Thomas Sabo onlineshop[/U] abercormbie fitch [B]masai barefoot[/B] [B][URL=http://www.mbtschuheoutlet.de]masai barefoot[/URL][/B] [U]masai footwear[/U] vibram [B]Thomas Sabo charms[/B] [B][URL=http://www.salethomassabo.com]Thomas Sabo charms[/URL][/B] [U]Thomas Sabo onlineshop[/U] mbt schuhe [B]vibram five fingers[/B] [B][URL=http://www.vibramfivefingersshop.de]fivefingers[/URL][/B] [U]vibram five fingers kso[/U] Thomas Sabo schmuck [B]abercrombie[/B] [B][URL=http://www.abercrombieonsale.de]abercormbie fitch[/URL][/B] [U]abercrombie[/U]

[B]abercormbie & fitch[/B] [U]abercormbie & fitch[/U] [B][URL=http://www.abercrombieonsale.de]abercrombie and fitch[/URL][/B] [B][URL=http://www.mbtschuheoutlet.de]mtb schuhe masai[/URL][/B] [B]masai[/B] [U]masai footwear[/U] [B][URL=http://www.thomassabosale.de]Thomas Sabo[/URL][/B] [B]Thomas Sabo charms[/B] [U]Thomas Sabo[/U] [B]mtb masai[/B] [U]masai shoes[/U] [B][URL=http://www.mbtschuheoutlet.de]mtb masai[/URL][/B]

Anonymous said...

Initial of all [B][URL=http://www.fitnessworkoutclub.com]p90x workout schedule[/URL][/B] remember that when I say diet, [B]does p90x work[/B] [B]p90x fitness guide[/B] don't mean that you might have obtained to starve. [B]p90x diet[/B] very good diet plan will enable you to eat more healthy foods, [B][URL=http://www.fitnessworkoutclub.com]p90x[/URL][/B] contain a smaller variety of calories. [B]insanity[/B] way you may not be starving, [B][URL=http://www.fitnessworkoutclub.com]p90x before and after[/URL][/B] only replace all of the meals that you just used to [U]px90 workout plan[/U] eat with healthier types.

Initial, when [B]insanity workout[/B] start working to build the muscles, [B][URL=http://www.fitnessworkoutclub.com]p90x fitness guide[/URL][/B] would like to be very careful not to over do. [B][URL=http://www.fitnessworkoutclub.com]p90x review[/URL][/B] cannot build the muscle while [U]p90x manual[/U] are lying around the back! What we mean by this is don't hurt yourself, due to the fact when [B][URL=http://www.fitnessworkoutclub.com]p90x[/URL][/B] are hurt you may not be able to do [B]p90x before and after[/B] kind of weight lifting or physical exercise. Although [B][URL=http://www.fitnessworkoutclub.com/insanity-workout-dvds.html]insanity[/URL][/B] need to be working hard, [B]p90x workout[/B] [B]px90 extreme workout dvds[/B] can't overdue it!